SpywarescannersLavasoft Ad-Aware ProBezoek website: Lavasoft Ad-Aware Pro
lavasoftLavasoft Ad-Aware Pro is een bekend programma voor het verwijderen van spyware en maleware. Ad-Aware geeft real-time beveiling tegen spyware, trojaanse paarden, rootkits, hackers en keyloggers. Updates worden automatisch binnengehaald. Dit programma kan ook met 1 druk op de knop de opgeslagen gegevens van Internet Explorer en Firefox verwijderen.
Spyware DoctorBezoek website: Spyware Doctor
Spyware DoctorSpyware Doctor detecteert, verwijdert en blokkeerd alle soorten spyware. Het programma is al 125 miljoen keer gedownload en wordt aanbevolen door kenners en pers. Het programma wordt automatisch geupdate en verwijderd uw spyware en keyloggers.
Spybot Search & DestroyDownload: Spybot Search & Destroy
spybotSpybot Search en Destroy detecteert en verwijdert spyware van uw computer. Dit programma houdt spyware tegen die normale virusscanners niet tegenhouden. Dit programma kan ook uw gebruikerssporen wissen van Internet Explorer en Firefox.
SpywareBlaster
Download: SpywareBlaster
javacoolsoftwareSpywareBlaster beveiligd u tegen spyware, adware, browser hijackers, malware en dailers.
Dit programma kunt u gewoon naast u virusscanner draaien. Dit programma moet je wel handmatig updaten en draaien.
Trend Micro HijackThisBezoek website: Trend Micro HijackThis
trendmicroAls u problemen heeft met uw computer maar u komt er niet uit welk proces of programma dit nou veroorzaakt is het aan te raden om dit programma te draaien. HijackThis maakt een rapport van uw computer. Deze kunt u op een forum plaatsen zodat experts hierna kunnen kijken.
.