Online virusscanners

Wat is een online virusscanner?
Met een online virusscanner kunt u zonder dat u een viruspakket installeert de computer scannen op virussen en spyware. Bij een aantal online virusscanners worden de geïnfecteerde object ook automatisch verwijderd. Het enige nadeel van een online virusscan is dat het geen real-time is. Dat betekend dat het programma de computer 1 keer scant en niet constant op virussen blijft scannen. Alle online viruscanners vindt u hieronder in een overzicht.


Panda ActiveScan 2.0 - Free AntivirusBezoek website: Panda ActiveScan 2.0
pandaPanda ActiveScan 2.0 is een uitgebreide online virusscanner die altijd up-to-date is en scant op rootkits, trojans en maleware. De gevaarlijke software kan pas verwijderd worden als het product registreert is. Ondersteund Internet Explorer en Firefox.
Trend Micro Housecall Online VirusscanBezoek website: Trend Micro Housecall
trendmicroTrend Micro Housecall scant uw computer op virussen, spyware en maleware. Deze online virusscanner analyseert en repareert.
Kaspersky Free Virus ScanBezoek website: Kaspersky Online virusscanner
kasperskyDe gratis online virusscanner van Kaspersky scant uw computer op onveilige objecten. U kunt met deze online virusscanner alleen controleren of er virusscan op uw computer staan. Om de virussen ook te verwijderen dient u het product aan te schaffen. Op de website vindt u ook een programma die individuele bestanden kan scannen op virussen.
Mcafee FreeScanBezoek website: McAfee Free Scan
mcafeeMet McAfee FreeScan kunt u virussen op uw computer opsporen. McAfee FreeScan scant uw computer, geeft daarna een overzicht van de geïnfecteerde bestanden en laat dan zien wat u kunt doen om de computer virusvrij te maken.
Eset Online ScannerBezoek website: Eset Online Scanner
esetEset online Scanner is een gebruiksvriendelijke, gratis en krachtig programma wat vervelende software van u computer kan halen. Er wordt de zelfde technologie gebruikt als bij NOD32 en het programma is altijd up-to-date.
F-Secure Online ScannerBezoek website: F-Secure Online Scanner
fsecureDe F-Secure Online Scanner scant uw computer op virussen en spyware. Voordat u kunt beginnen met scannen moet u eerst de F-Secure plug-in installeren.
BitDefender Online ScannerBezoek website: BitDefender Online Scanner
bitdefenderBifDefender Online is een antivirus en antispyware programma. Dit programma scant en schoont automatisch uw bestanden en opstartpaden. Ook als u al een antivirus pakket heeft geïnstalleerd, is dit programma te gebruiken.
.